Welkom bij Team Melius

Wim Konijnenburg

Even voorstellen … Wim!

In elk team vinden er weleens wisselingen plaats. Dan is er ruimte voor nieuw bloed en graag stellen we zo’n nieuwe aanwinst aan je voor: fietser Wim!

‘Hallo, mijn naam is Wim Konijnenburg. Ik ben al 32 jaar gelukkig getrouwd met Antonia en de trotse vader van drie kinderen en ook nog grootvader van drie. Opa dus, de leukste job! Ik ben, net als Lydia, werkzaam bij Discom B.V. en ben daar (zoals Lydia het zo mooi zegt) het kwaliteitsloeder. In mijn functie zorg ik ervoor dat alles wat bij ons de deur uitgaat kwalitatief aan de allerhoogste kwaliteitseisen voldoet. Daarnaast zie ik toe op de veiligheid van de werkplaats en natuurlijk onze medewerkers. Mijn grote hobby is fietsen en dat doe ik meestal op de woensdagavond en/of in het weekend.

Dit doe ik in verenigingsverband en wel bij de wielrenvereniging Rekreatoer. Daarnaast ga ik in de winter regelmatig spinnen. Toen er een plekje in het team vrijkwam moest Lydia direct aan mij denken en ik hoefde er ook niet lang over na te denken. Mijn hobby mogen uitoefenen en dan ook nog voor zo’n goed doel!! Ik heb in het verleden vaak aan spinningmarathons voor goede doelen meegedaan en dat is ook een van mijn drijfveren om mee te doen aan de RoPaRun . Hopelijk zal mijn inzet een klein beetje bijdragen voor een betere levenskwaliteit voor mensen met kanker.’