Welkom bij Team Melius

Serge Brus

Even voorstellen … Serge!

Vorig jaar was hij nog een nieuwkomer, inmiddels is hij niet meer weg te denken uit het team! We stellen je graag even voor aan de loper met tomeloze energie, Serge!

‘Mijn naam is Serge Brus – geboren in 1971 te Rotterdam , getrouwd en trotse vader van een zoon. Ik werk al meer dan 20 jaar in de sportdetail-handel waarvan de meeste jaren bij Sporthuis Pim Doesburg. Mede daardoor ben ik met hardlopen in aanraking gekomen. Na drie marathons en vorig jaar mijn eerste RoRaRun, ga ik dit jaar voor de tweede keer mee als lid van Team Melius! Dit jaar vanuit Hamburg, ben zeer benieuwd of dit heel anders is dan vanuit Parijs. Het waarom is nog steeds de zelfde reden als vorig jaar. Iedereen heeft wel eens in zijn directe omgeving te maken gehad met kanker. Zelf ben ik mijn vader verloren aan de gevolgen van deze verschrikkelijke ziekte.

Het motto van de RoPaRun, en dus ook dat van ons, is “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. En daar willen we met Team Melius zowel door onze sportieve prestaties als door andere acties graag aan bijdragen. We willen dus zoveel mogelijk geld willen ophalen voor dit doel en er komen mooie evenementen aan om dit te realiseren. Hou daarom zeker onze website in de gaten!

Weetje …

Wist je dat Serge altijd een glimlach op zijn gezicht heeft…? Zelfs na uren lopen en weinig slaap blijft die grijns zitten!