Welkom bij Team Melius

Lydia Dekker

Even voorstellen … Lydia!

Een vaak onderschatte, maar o zo belangrijke taak is het verzorgen en voeden van de teamleden. Bij Team Melius is Lydia hiervoor verantwoordelijk, we stellen haar graag even voor.

‘Mijn naam is Lydia Dekker, 41 jaar en geboren en getogen Rotterdamse. Haal veel plezier uit mijn werk als HR manager en mijn vrije tijd breng ik graag door met familie en vrienden. Vorig jaar heb ik voor het eerst als lid van Team Melius meegedaan aan de RoPaRun. Mijn taak binnen het team is het verzorgen van de catering, iets waar ik mezelf helemaal prettig bij voel!

Helaas ben ik, net als vele deelnemers met mij, in mijn leven te vaak geconfronteerd met de vreselijke ziekte genaamd kanker. In mijn relatief korte leven ben ik al veel familieleden en vrienden verloren aan deze ziekte.

Het is verschrikkelijk om aan de zijlijn te staan en weinig tot niets te kunnen doen voor deze mensen. Natuurlijk is een bezoek brengen altijd fijn en vindt je altijd wel een manier om een boodschapje of iets dergelijks voor iemand te doen, maar voor mijn gevoel doe je altijd te weinig. Ik besef me namelijk dagelijks dat het een voorrecht is om gezond te mogen opstaan, naar je werk te gaan en je ‘druk te maken om niks’. Een voorrecht dat helaas niet iedereen heeft dus…

Daarom zal ik dit jaar wederom Team Melius te versterken in de missie om zoveel mogelijk geld op te halen voor de Roparun. Ik zal mijn uiterste best gaan doen om een bijdrage te leveren om deze missie tot een succesvolle te maken!

Weetje …

Wist je dat Lydia dol is op muziek en zingen…? Dat ze dit (soms tot vervelens toe) ook tijdens het cateren doet…?