Welkom bij Team Melius

Jacco Gielen

Even voorstellen … Jacco!

Een team kan lang niet zo goed functioneren als er geen goede teamcaptain aan het hoofd staat. Daarom stellen we je graag even voor aan de beste teamcaptain, namelijk die van ons!

‘Ik ben Jacco Gielen, 42 jaar, getrouwd, vader van 2 kinderen en woonachting in Barendrecht.

Jarenlang heb ik bij de doorkomst gestaan in Barendrecht om de teams aan te moedigen die langs kwamen. Er zat altijd wel een bekende in een of ander team dus op zich al een sport was om die te spotten!

Toen ik een aantal jaren geleden gevraagd ben om mee te gaan met de RoPaRun hoefde ik hier niet lang over na te denken. Mijn functie binnen het team is chauffeur/navigator en sinds 2016 ben ik tevens teamcaptain van het leukste team.

Buiten het Pinksterweekend, waarin de RoPaRun plaatsvindt, is het ook heel erg leuk om acties te organiseren om geld op te halen voor dit fantastische doel. Denk aan bijvoorbeeld aan workshops of een darttoernooi organiseren, maar ook het ‘normale’ collecteren hoort hierbij. Het is en blijft altijd een uitdaging om dit voor elkaar te krijgen, maar tot op heden lukt dit nog steeds omdat we als team goed samenwerken en de taken eerlijk verdelen.

Ben erg blij dat ik op deze manier een steentje kan bijdragen aan de maatschappij’.