Welkom bij Team Melius

Arno Pikart

Even voorstellen … Arno!

Hij doet al mee sinds 2015 als loper en van onmisbare waarde voor het team! We stellen je graag even voor aan de loper met de mooiste glimlach, Arno!

‘Hallo Allemaal, mijn naam is Arno Pikart en ik ben een van de lopers van Team Melius. In 2017 doe ik voor de derde keer mee aan de Roparun.
Voor mij is hardlopen een heerlijke uitlaatklep. Ik vind het geweldig om in de natuur te lopen en te genieten van alle jaargetijden. Ik ben via teamgenoot Gina verbonden geraakt aan dit team omdat er in 2015 een loper geblesseerd raakte. Nadat zij mij gevraagd had, hoefde ik niet lang na te denken om mee te doen.

Wat is er mooier dan je hobby hardlopen te combineren met het jezelf inzetten voor een goed doel! Met je team een jaar lang bezig zijn om zoveel mogelijk geld in te zamelen en dan als hoogtepunt het Pinksterweekend! Als held ontvangen worden in alle dorpen en steden waar je doorheen loopt! De sportieve prestatie leveren met alle andere teams met dat ene doel! Een hoogtepunt in mijn relatief korte Roparun-carrière is lastig te kiezen. Feesten in Betry, Zele en Ossendrecht, de indrukwekkende doorkomst bij de Daniel den Hoed, of finishen op de Coolsingel.

Dit jaar zullen wij voor het eerst vertrekken uit Hamburg. Ik ben erg nieuwsgierig naar deze route en de verschillende steden/dorpen die we aan zullen doen. Ik kan nu al niet wachten om, op 5 juni,  als compleet team door Barendrecht te lopen op weg naar de Coolsingel!’

Weetje …

Wist je dat Arno altijd een positieve invloed heeft? Zelfs als iedereen er een beetje doorheen zit, weet hij mensen weer op te beuren!